Sommer 2014

Siden det brått har blitt for kaldt ute til å gå i sommerkjoler og shorts, begynt å regne omtrent hver dag og bladene har begynt å falle av fra trærne, virker det som om sommeren i år er over. Det er høst! Men jeg er veldig fornøyd med den sommeren vi har hatt i år. Det har faktisk vært varmere her enn i mange andre land i syden, og vi har nesten ikke hatt en eneste dag uten kun sol på himmelen. Jeg kan egentlig ikke huske en eneste dag hvor det har regnet(?).

Sommeren for min del startet da jeg ble ferdig med den siste eksamenen - 1 juni. Plutselig gikk det opp for meg hvor varmt og deilig det var i Norge, etter måneder med nesen begravd i bøker.


Grilltur med Pernille, Marie og Maria.

Susy inviterte meg til å bli med på Norwegian Wood, og for første gang jobbet jeg som frivillig på en festival - noe som lønnet seg veldig da jeg fikk to gratisbilletter til dagen John Mayer opptredte:
104948141

I slutten av juni dro jeg til Hellas i en uke med Pernille, Marie og Maria (lager ett eget innlegg om dette).

Foto: Maria Hådem

I august kjørte jeg og Marius til Polen for å besøke bestefar, mens mamma og resten av "gjengen" tok fly. 

Siden vi var nødt til å kjøre i langt over 100 mil, skulle vi egentlig sove på ett hotell på halvveien. Hotellet vi valgte så veldig flott ut på både utsiden og innsiden, helt til vi skulle legge oss ned i senga:

Disse to kakkerlakkene fallt ned fra taket da vi enderlig hadde satt oss i senga. Jeg er bare veldig glad for at jeg ikke la meg ordentlig ned, for her skulle jeg ha puta og hodet mitt(!!!). I tillegg kunne man høre dem rasle over oss... Så vi bestemte oss for å kreve pengene tilbake og kjøre videre i stedet. 

Ellers bestod ferien for det meste i å spise mat. Når man er på ferie i Polen gjør man faktisk ikke noe annet enn å spise, bortsett fra å vente på å spise da.

Hele gjengen samlet i gamlebyen i Lublin.


Bestefar<3


En av mange fine solnedganger på veien til/fra Polen. 

Ellers har jeg brukt resten av sommeren i Norge på å sole meg i parken/grille med søte veninner, bade i Klartjern/Nordby og siste men ikke minst løpe - for å forberede meg til militæret.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

...

Jeg heter Vanessa Johansen, er 21 år gammel og kommer fra Akershus.

Høsten 2015 flyttet jeg til Budapest, og her skal jeg bo i 5,5 år for å studere veterinærmedisin!

Heaven can wait, we're only watching the stars

Følg meg på...


Instagram

Kategorier

Arkiv

Icon
hits