Hellas 2014

I juni dro jeg til Hellas i en uke med Pernille, Marie og Maria, en tur vi hadde planlagt i sikkert ett år på forhånd - og endelig fikk til.

Da vi ankom Kavos, en by på øya Korfu, fikk vi ett helt annet inntrykk enn forventet, for å si det sånn... Kl.06 på morgenen: fulle folk som ikke ville flytte seg for bussen vi satt på, folk som hadde blitt slått ned og en annen som satt i rullestol med brukket ben (og nærmest alle var briter...). Det så rett og slett ut som en ghetto. Tydeligvis hadde vi bestilt hotell på den eneste delen av stille Korfu, som ikke var fullt så stille. 

I tillegg ble ikke velkomsten noe bedre da hotellet vi skulle bo på ikke viste at vi skulle komme (til tross for at vi allerede hadde betalt). Marie skulle nemlig bo på et annet hotell, fordi hun måtte bestille etter oss (og pga. mye tull med Solfaktor), og da hun sa ifra om dette "trodde" hotellsjefen at Marie avbestilte for alle sammen. Vi fikk da et hotellrom med mye dårligere standard, og beskjed om å komme tilbake dagen etterpå for å få orden i alt sammen. Heldigvis (etter en del klaging på telefon med Solfaktor) ble alt ordnet opp i dagen etterpå, og vi fikk plutselig en leilighet med plass til alle fire!

Utsikten fra leiligheten vår. Foto: Privat

Resten av reisen var bare bra. På dagen solte vi oss, og koste oss på stranda:

Foto: Maria Hådem

På kvelden spiste vi ordentlig middag og gikk tilbake til hotellet for å vorse på den fine verandaen:
Hahah (sorry Marie, men jeg ble bare nødt).  Foto: Marie Hådem

...Så dro vi ut de fleste dagene på natta (utelivet på Kavos starter ikke før kl.02 minst). Og siden musikken på hotellet ikke startet før kl.04, var det ikke så lett å sove de dagene vi ikke drakk - derfor ble vi nærmest tvunget til å dra ut hver dag. 

Foto: Maria Hådem

En av dagene dro vi på båttur:

Foto: Maria Hådem

Og en annen dag bestemte vi oss får kun ha en "rolig dag", der vi blant annet dro til en av gamlebyene i nærheten for å spise og kose oss:Foto: Maria Hådem

Merker at jeg savner syden veldig nå! Å kunne slappe av dagen lang, få hvert måltid servert, sole seg og kose seg, og ikke minst være omringet døgnet rundt av disse herlighetene over. Ikke feil! Så til tross for den kaotiske starten på turen, ble alt ganske bra. Det blir nok ikke den siste turen jeg tar med jentene.

2 kommentarer

Cecilia Catharina

01.09.2014 kl.23:14

Så utrolig herlige bilder alle sammen! :D

Vanessa Johansen

04.09.2014 kl.14:14

Cecilia Catharina: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

...

Jeg heter Vanessa Johansen, er 21 år gammel og kommer fra Akershus.

Høsten 2015 flyttet jeg til Budapest, og her skal jeg bo i 5,5 år for å studere veterinærmedisin!

Heaven can wait, we're only watching the stars

Følg meg på...


Instagram

Kategorier

Arkiv

Icon
hits