Hverdag

Stuck

Det er sååå irriterende når man ikke ser forbedring! Jeg har trent og trent i måneder nå, og er fortsatt på det samme tallet når det gjelder 3000 meter. Blæh.

.. on Make A Gif

På bildet over ser man hvordan farten synker jo mer jeg løper. Jeg må rett og slett trene på å finne en grei fart, og holde meg til den gjennom hele runden.

Uke 3

Hei! I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å løpe. Nå er det under 3 uker til jeg reiser til militæret...Rekruttiden min skal være på KNM Harald Haarfagre, Madla - altså i Stavanger. Jeg har havnet i luftforsvaret, og har som mål å komme inn på enten hundefører eller sanitet. Akuratt dette er ett dilemma for meg, da både hundefører og sanitet kun velger folk som har satt dette på førstevalg. Det er hundefører jeg har mest lyst til å komme inn på, men det er også det vanskeligste (nærmere umulig...). Så hvis jeg setter dette som førstevalg risikerer jeg å miste både dette og sanitet.

Slik ser kravene ut for de fysiske testene:


For å komme inn på hundefører må man for det første ha en veldig bra kondis, dvs. man klare 15 min på 3000m, men bør klare 14 min. Det beste jeg har klart hittill, på de testene jeg har hatt for meg selv, er 16 min. Jeg har altså en lang vei igjen å gå! 15 min skal jeg nok klare når jeg først er der, men jeg gidder ikke å satse på å bli hundefører hvis jeg ikke har klart 14 min innen vi skal sette opp ønskene. Så vi får se hvordan det går.

LYKKE

Gjett hvem som skal til hove i år... JEG!!! AAAH, JEG GLEDER MEG SÅ SINNSYKT!

 

Camping, morsomme mennesker, sommer, musikk, dans og Jimmy Eat World... LYKKE!

now i'm just waiting for something that might never come
Har tusen tanker i huet, og ingen er sortert. Alt står stille, men det er så mye som skjer. 

Day 03- A picture of you and your friendsSara, Kevin, meg og Kevin, fordi det er det morsomt minne <3 

I dag driter jeg i alt...Fordi det er natt til første mai <3

HEIDER

Hvem syns jeg skal begynne å blogge igjen?heartbeatsfrokost

Photobucket

I 2011 vil jeg...

Sette mer pris på det jeg har. Leve i nuet. Ikke la småting ødelegge humøret mitt. Dra på tusenfryd. Bli sunnere. Jogge flere ganger i uken. Kun spise usunt i helgene. Stå på snowboard. Være positiv. Smile hele tiden. Bry meg mer om andre enn meg selv. Starte på noe i fritiden. Nakenbade. Skaffe jobb. Være spyfri hele året. Gå med mindre sminke. Kjøpe converse. Spare penger til sydentur/hovefestival. Ha jentekvelder og filmkvelder. Bli kjent med nye mennesker. Og ha et jævlig bra år!Godt nyttår!

This may not be my weekend, but 2011 is so going to be my year.

God Jul!

Aaah, i dag er det julaften! Jeg våknet opp til grøt og julehilsener, så tok jeg en liten tur til Sara Iren med Monia. Nå sitter jeg i stua med familien og stapper i meg marsipan og godteri som om jeg ikke allerede er mett... Etterpå blir det enda mer julemat og til slutt åpne julegaver! God jul alle sammen!Julemiddag
Nå skal jeg ut å spise middag på Big Horn Steak House sammen med mange andre søte folk fra den gamle skolen min. Det blir kos!

jeg skulle liksom komme å hente deg...

</3

...

Lalala

Prikken skal til dyrlegen i dag. Neglelakken min må byttes. Hvis jeg rekker, skal jeg kjøpe julegaver med Marie. Og hvis jeg rekker enda mer skal jeg rydde rommet mitt og sette opp julepynten. Den første tingen avgjør hvordan hele dagen min kommer til å bli. Og i verste fall de neste. Lalala..

På'n igjen

Så var det ut å ture til dyrlegen i Oslo med min siste, fineste kanin. Stakkars Prikken min.
9 kjappe

Jeg vil ha noe godt, nå.

Jeg har fikset på bloggen min.

Jeg prøver å se The Social Network, og nettet mitt burde hete "Skillpadde" istedefor ''D-link''.

Jeg har hatt fri i dag, og brukt dagen på å slaske og chille.

Jeg har satt opp himmelsenga og ''You only live once'' over senga, og byttet gardiner.

Jeg er avhengig av Baking Life på facebook.

Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg i morgen.

Jeg vil ha Ipod Touch og en dobbeltseng til jul.

Jeg har nettopp skjønt at dette innlegget ble helt meningsløst.Jo, også savner jeg sommeren. Sånn sinnsykt liksom. Det har nettopp begynt å snø sier du...?

Runaway

Skal ut med Pernile og Kevin nå. Vi har sittet i langlang tid og fundert på når, hvordan og hva vi skal gjøre. Dere må forresten høre på denne sangen:

To ting jeg har lyst på...

Speilreflekskamera - så jeg kan lage fine minner som jeg kan le av i ettertid.Og Ipod - så jeg kan høre på disse sangene når og hvor jeg vil.(ja, jeg har veldig variert musikksmak...)

No stressGrunnen til at jeg våkner to timer før jeg må dra på skolen. Å kunne slappe av og ta seg god tid til å våkne opp på morgenen er noe av de beste jeg vet i hverdagen.

trueMin høstferie

I løpet av høstferien har det ikke skjedd så veldig mye. Men nok til at det ble en ganske grei ferie!

- Jeg har vært i bursdag.

- Jeg har sovet lenge.


- Jeg har vært oppe til langt ut på natt.

- Jeg har vært masse med venner, spessielt med tvillingen min Pernille.

(dette bildet var veldig vanskelig å ta)

- Jeg har vært i byen og danset.

- Jeg har tatt piercing i tunga (og snakker fortsatt som en engelskmann)

- Jeg har vært på kino og sett Grown Ups.

- Jeg har spist masse usunt.

- Og jeg har slappet av med film, musikk...og Robot Unicorn Attack.

- Men jeg er ikke klar for skole enda...

Ohyeah

Halla! Nå sitter jeg i sengen til Pernille. Vi driver å fikser oss selv om vi ikke helt vet hva vi skal i kveld. Ett eller annet morro hvertfall! (forhåpentligvis). Uansett, fortell hva dere har gjort i høstferien! (lol, ingen gidder å kommentere lenger)

Og fortell meg en ting til... Ligner jeg og Pernille ?

avatars myspace with Gickr

Guess what....

Jeg har tatt piercing i tunga !!!

(tips til hvordan jeg kan skjule det for mamma..?)

10 ting

1. Jeg har blitt avhengig av Pac-xon og Robot Unicorn Attack.

2. Den nye navelpiercingen gjør at jeg ikke kan ligge på magen om natta.3. Halsen min gjør vondt.

4. Jeg fikk lyst til å se på en fin og trist film.5. Jeg skal ta piercing i tunga en av de neste dagene (!!).

6. Jeg vil ut og ha det gøy fordi det er høstferie.7. Hendene mine har blitt tørre fordi det er kaaldt.

8. Jeg burde spare penger til ny vinterjakke og vintersko.9. Jeg trenger en jobb men glemmer å søke etter en.

10. Musikksmaken min er bra uansett hva alle andre sier.Jeg vil bo for meg selv!
Bare 5-10 år igjen...

Jeg gleder meg til...

høstferien! Selv om jeg ikke har noen spessielle planer. Det blir bare så deilig å ha fri fra skolen, være lenge oppe, sove lenge, drikke masse kakao, ha overnattinger, se fine filmer og bare slappe av.
Yes, weekend

Denne helga skal jeg sove over hos Marie, noe som sikkert blir kjempe koselig. I dag skal vi lage oss noe å spise og bare kose oss. Men i morgen blir det nok mer gøøy. Gleder meg!Lalala.

blæh

Vegetarianer

Jeg har lenge tenkt på å bli vegetarianer, fordi jeg får så dårlig samvittighet av å spise kjøtt... Likevell er det jo sykt vanskelig  å holde seg unna mat som frister. Derfor tenkte jeg å skrive ned en liste over alt godt man kan spise, som ikke inneholder kjøtt!

 • Sjokolade!
 • Kjeks, kaker, osv.
 • Pasta
 • Pizza
 • Macaroni and cheeze
 • Bakt potet med kryddersmør/rømme/mais
 • Gratinerte poteter
 • Potetmos
 • Tomatsuppe
 • Nachos med ost og ketsjup
 • Vårruller
 • Eggrøre / omelett / speilegg
 • Fruktsalat med kesam
 • Salat med pasta, mais, grønnsaker, krutonger og dressing
 • Pommfri
 • Piroger
 • Vegetar lasagne, falafel, burgere, osv.
 • Fiskegrateng
 • Gryteretter med ris
 • Chili
 • Vafler
 • Pannekaker
 • + masse mer som du kan finne f.eks her eller herHvis det blir for vanskelig er det jo bare å kjøpe økologisk kjøtt en gang i blant... Mennesker skal jo spise kjøtt, det er ikke noe galt i det. Men alt blir jo gjort på feil måte! Det er bare ikke riktig med kjøttindustri når det går utover levende vesener. Hele avle opp og slakte-prosessen gjør meg bare kvalm... Derfor skal jeg bli vegetarianer helt til ting forandrer seg (eller til jeg får råd til å kjøpe økologisk kjøtt som koster tre ganger mer enn billig/ondt kjøtt).

Et stykke bacon

Viste dere at i løpet av året dør 85 000 dyr bare på veien til slakteriet? At hundretusener med kyllinger brekker vingen og opplever smerte før de slaktes, fordi oppdretterne får kyllingene til å vokse raskere, slik at skjellet dems tåler mindre? Og at norske grisebønder har produsert 3400 tonn mer svinekjøtt enn det vi klarer å spise?

Det verste er at folk ikke har noe i mot å bruke titusener i året på hunden sin (osv), mens de nekter å bruke noen tiere ekstra på kjøtt fra dyr som faktisk har levd et verdig liv...

''Denne uken har REMA 1000 fersk kjøttdeig til 59,80 kiloen, hos ICA går røkt svinekam for 29,90 pr kg og hos MENY får du en nygrillet kylling som i løpet sitt korte liv aldri har sett solen, for 34,90''.

Kilder : http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.6903596 og http://www.aftenposten.no/amagasinet/article3501260.ece

Jeg vil ikke ha

...vinter.
Det eneste positive er at man kan bruke lue, votter og ullsokker, og drikke kakao.

Bursdagsbarn!

Nå er jeg 16 år! Ble egentlig født klokka tre da.
Året som 15 år, har gått utrolig fort, og jeg har opplevd ganske mye, både negativt og positivt! Jeg er kjempe glad for at jeg har så gode venner, og en ganske snill mamma! Uten dem hadde jeg vært lost...Her var jeg vell rundt 10-12 år... Tiden bare flyr vekk! Snart er jeg sikkert 79 år og trenger hjelp med rullatoren...

Birthdaywishes

Jeg har bursdag om 10 dager! Nermere sagt den 22 August. Har ikke tenkt til å feire den, bare ha en liten overnatting med bestejentene. Holder for min del!Anywayz. Nå skal jeg være litt ego og legge ut en ønskeliste. I år har jeg ikke noen store ønsker (bortsett fra Ipod av mamma, haha). Føler at gavene blir mindre og mindre viktige etter hvert som årene går... Jaja!

For det første hadde det vært kjempekoselig å få en scrapbook med masse søte minner og ord fra bestevennene mine! Jeg er helt besatt på minner, og kan spare på alt fra tegninger til gamle billetter... (Nå er det nesten så jeg blir skuffet om jeg ikke får det til bursdag...) Neida! Har bare veldig veldig veldig veldig lyst på det... Hihi.

Ellers er listen ganske tilfeldig:

 • Store skjerf til høsten/vinteren (sånne runde, som man surrer rundt halsen)
 • En kjekk gutt (neida..joda)
 • Leopardthigts eller andre kule thigtser
 • Hettegensere (som er stramma nederst! Det er viktig)
 • Trange jeans
 • Fint undertøy
 • Fargerike luer


Update

Prikken har behandlet meg som en ''dørmatte''. Han sprer dritt utover senga mi, og prøver å sleike meg på puppene, altså: Han tørker av seg dritt på meg, men jeg sier fortsatt ''welcome''. Hahaha, Pernille sitt oppfunn.Jeg har møtt pinnsvin på veien.


Solen har tittet litt frem.


Og jeg har lekt med maten på Mc.Donalds.


Måtte jo finne på noe å ta bilde av, når Pernille ikke ville...


Ellers har jeg hatt det supert! Nå får jeg bare prøve å nyte de siste to ukene jeg har igjen av sommerferien...

Dumme, dumme kanin

Fytti rakkern! Jeg lot tyggispakka mi ligge igjen på senga da jeg gikk ut for å se TV... 4 timer senere ser jeg at den ligger tom i buret til kaninen min, Prikken. I tillegg lukter hele han Stimorol Fusion... Jeg ble så redd at jeg ringte en døgnåpen veterinær, som tar seg 30 kr i minuttet... Heldigvis trenger jeg ikke ta han med til legen med mindre jeg merker at han er syk...Dumme, dumme kanin...

Nytt design

Finaly! Dere aner ikke hvor lenge jeg har holdt på med html koder, for at jeg skulle få det slik jeg ville. Ble ikke helt som forventet da, men jeg liker det.


Irriterer meg forresten at headeren alltid blir så sykt uskarp når man setter den inn på bloggen... Men det er det vell ingenting å gjøre med? Anywayzz, fortell meg hva dere syns!

@Marie!

Hallo alle sammen! Akkurat nå sitter jeg, Marie og Solveig og ser på film i kjelleren dems. Vi har sett The Cabin, en sykt tragisk skrekkfilm, og nå ser vi på Superhero Movie. Den er faktisk ganske morsom, på en teit måte...

Vi var forresten ute for å se på pinnsvinfamilien til Marie og Solveig i stad. Se så søt!


Vi er også litt søte da?


Jeg tok på den! Hihi.


Også kjøpte jeg og Marie dritsøte gensere på Cubus i stad, for bare 80 kr.


Vi snakkes!

Albene, bulgaria : here we come!

Hallo folkens! Jeg er i kjempehumør! For omtrent en uke siden, spurte Pernille meg om jeg ville bli med henne til syden denne sommeren. Jeg svarte jo så klart ja, men jeg tvilte vedig på om jeg fikk lov... Men da jeg spurte mamma i går kveld, sa hun faktisk at det var greit!

Jeg tenkte egentlig at mamma bare ville bable om at det er alt for farlig for meg, osv. Men hun var faktisk for det! Og nå er reisen bestilt og jeg har allerede laget pakkeliste. Noe som er alt for tidlig, siden det enda er 4 måneder til. Men jeg klarer ikke vente! Hotellet har 6 basseng og det er 200m. til stranda og 50m. til shopping-greier. Jeg og Pernille får så klart også eget hotellrom. Og ferien er i 2 uker. Jeg føler for å hente kofferten nå med en gang! Men jeg er virkelig nødt til å roe meg ned. Vennene mine er utrolig lei av all syden-snakkingen min, så... Hehe.
Her er noen bilder jeg har lånt fra hotellreisesiden (?):
varflam1070149
varflam1049149
varflam1026149
Igjen: Jeg klarer ikke å vente! Bare jeg går ett par skritt utenfor døren min nå, får jeg en forskjølelse. Mens i syden, kommer jeg bare til å gå med bikini, en tunika og slipperser døgnet rundt... <3

Om meg

...

Jeg heter Vanessa Johansen, er 21 år gammel og kommer fra Akershus.

Høsten 2015 flyttet jeg til Budapest, og her skal jeg bo i 5,5 år for å studere veterinærmedisin!

Heaven can wait, we're only watching the stars

Følg meg på...


Instagram

Kategorier

Arkiv

Icon
hits