januar 2011

heartbeatså herre min gudSavn.

åhhDen er perfekt.

wonder

aww

Den var søt.

dør


Jeg skal ha en sommerfugl-tattovering. En Admiral-sommerfugl. Enten på hoftebeinet eller ryggen. Herregud, jeg tror jeg dør hvis jeg ikke skaffer en tattovering snart!

hyttetur!

savnHvor fint er det ikke når noen sitter på rommet ditt og venter på deg når du er borte? Etter å ha bodd med dyr i 16 år er det ikke rart at rommet blir tomt når de plutselig ikke er der lenger. Så snart jeg får tid vil jeg dra til dyrebeskyttelsen og redde to fine kaniner. De skal få bo i samme bur, så de kan holde hverandre med selskap når jeg ikke er hjemme. Og jeg skal kose med dem hver eneste dag.

frokost

Photobucket

made my day

<3

I 2011 vil jeg...

Sette mer pris på det jeg har. Leve i nuet. Ikke la småting ødelegge humøret mitt. Dra på tusenfryd. Bli sunnere. Jogge flere ganger i uken. Kun spise usunt i helgene. Stå på snowboard. Være positiv. Smile hele tiden. Bry meg mer om andre enn meg selv. Starte på noe i fritiden. Nakenbade. Skaffe jobb. Være spyfri hele året. Gå med mindre sminke. Kjøpe converse. Spare penger til sydentur/hovefestival. Ha jentekvelder og filmkvelder. Bli kjent med nye mennesker. Og ha et jævlig bra år!Godt nyttår!

This may not be my weekend, but 2011 is so going to be my year.

Om meg

...

Jeg heter Vanessa Johansen, er 21 år gammel og kommer fra Akershus.

Høsten 2015 flyttet jeg til Budapest, og her skal jeg bo i 5,5 år for å studere veterinærmedisin!

Heaven can wait, we're only watching the stars

Følg meg på...


Instagram

Kategorier

Arkiv

Icon
hits