februar 2009

Albene, bulgaria : here we come!

Hallo folkens! Jeg er i kjempehumør! For omtrent en uke siden, spurte Pernille meg om jeg ville bli med henne til syden denne sommeren. Jeg svarte jo så klart ja, men jeg tvilte vedig på om jeg fikk lov... Men da jeg spurte mamma i går kveld, sa hun faktisk at det var greit!

Jeg tenkte egentlig at mamma bare ville bable om at det er alt for farlig for meg, osv. Men hun var faktisk for det! Og nå er reisen bestilt og jeg har allerede laget pakkeliste. Noe som er alt for tidlig, siden det enda er 4 måneder til. Men jeg klarer ikke vente! Hotellet har 6 basseng og det er 200m. til stranda og 50m. til shopping-greier. Jeg og Pernille får så klart også eget hotellrom. Og ferien er i 2 uker. Jeg føler for å hente kofferten nå med en gang! Men jeg er virkelig nødt til å roe meg ned. Vennene mine er utrolig lei av all syden-snakkingen min, så... Hehe.
Her er noen bilder jeg har lånt fra hotellreisesiden (?):
varflam1070149
varflam1049149
varflam1026149
Igjen: Jeg klarer ikke å vente! Bare jeg går ett par skritt utenfor døren min nå, får jeg en forskjølelse. Mens i syden, kommer jeg bare til å gå med bikini, en tunika og slipperser døgnet rundt... <3

Om meg

...

Jeg heter Vanessa Johansen, er 21 år gammel og kommer fra Akershus.

Høsten 2015 flyttet jeg til Budapest, og her skal jeg bo i 5,5 år for å studere veterinærmedisin!

Heaven can wait, we're only watching the stars

Følg meg på...


Instagram

Kategorier

Arkiv

Icon
hits